|
Popoda kızarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2021 Saat 23:59 |
10 yaşındaki oğlumun poposunun her iki tarafında da kızarıklıklar var daha önce azdı önemsemedim şimdi çoğalmış anne kaşınıyor deyince baktım ve şaşırdım daha fazla yere yayılmış ne yapabilirim? Düzenleyen Nehiraksoy - 01 Nis 2021 Saat 10:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suni deri kapli bir sandalye de uzun sure oturmus. Hipokort merhem, gunde:2x1 surun.
O koltuga, kumas bir minder koyun.
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Evimizde suni deri kaplı bir eşya yok ama uzun süre banyoda taşta oturup çok sıcak suyla yıkanıyor dikkat edeceğim.Kremi aldık başladık çok teşekkür ederiz hocam yine şifa oldunuz🙏🌸
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Banyodaki "tas", deterjan ile silindi ise, oda yapabilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Nis 2021 Saat 03:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|