|
Magnezyum eksikliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
akasya2213
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Magnezyum eksikliğiGönderim Zamanı: 19 Nis 2021 Saat 00:23 |
|
Merhaba Hocam
1. Magnezyum takviyesi aldıktan bir süre sonra magnezyumun tekrar düşmesi normal midir? Değilse neden olur? 2 -3 yıl aralıklarla magnezyum değerim düşüyor. Rutin tahliller sırasında düşük olduğu farkediliyor 1 kutu ilaç alıyorum. O kutu bitince 2-3 yıl sonra değer tekrar düşmüş oluyor. 2. Şu an yine düştüğünü tahmin ediyorum. Kas ağrılarım, kamplarım var ama malum durum nedeniyle tahlil vermeye gidemiyorum. Ilac alsam acaba zararı olur mu? Diyelim ki yanıldım ve o belirtiler magnezyum eksikliğine bağlı değildi 1 kutu ilac ile zarar vermiş olur muyum vücuduma? Simdide yanıtınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2021 Saat 03:11 |
|
Magnesium eksikligi olabilmesi icin;
1- Idrar sokucu ihtiva eden bir Tansiyon ilaci kullaniyor olacaksiniz, 2- Crestor, Eztrol gibi Kolesterol ilaclari kullaniyor olacaksiniz. Devamli her gun veya gun asi almanizda hicbir sakinca yok. Kramplarin olmasi yeterli, test gerekmez.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|