|
gözyaşı tıkanıklıgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2021 Saat 11:27 |
hocam merhaba önceden gözyaşı tıkanıklıgı için yazmıştım, akıntı olmadıgı için mailden sonra uygulamamıstım tam akıntı başladı biz illadin tobresed aldık ama kullamadan geceden gözü şişti hemen ilacı kullandık ama korktum yanagına dogru kıpkırmızıydı doktora gittik.
dr yeni damlalar verdi, yarına ateşde olabilir dahada artabalir bayagı yogun iltihap var dedi,ozman agızdan antibiyotik gerekir dedi, ben şimdiden sorayım dedim ozman saat farkı olur yazamam diye, öyle bi durumda antibiyotik kullanalım mı agızdan? 2.5 aylık erkek bebek
Düzenleyen aleynaaa - 23 Nis 2021 Saat 11:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekecek durum olsa, ATES cikar.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam illadini kullanayım mı sabah damlattım, tobresed değiştirdi doktor exocin verdi bununla beraber devam edelim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangisini aldi iseniz, onu kullanin. Farketmez.
Iliadin ile Exocin (veyaTobrased) kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam peki yanında lotemax damlayı kullanayım mı şişlik ve kızarlıklkk için vermişti doktor ama içeriğinde cocuklara uygunlugı ispatlanmamıstır yazıyor size sormak istedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin ile Exocin (veyaTobrased) kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|