Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gözyaşı tıkanıklıgı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

gözyaşı tıkanıklıgı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 276
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gözyaşı tıkanıklıgı
    Gönderim Zamanı: 23 Nis 2021 Saat 11:27
hocam merhaba önceden gözyaşı tıkanıklıgı için yazmıştım, akıntı olmadıgı için mailden sonra uygulamamıstım tam akıntı başladı biz illadin tobresed aldık ama kullamadan geceden gözü şişti hemen ilacı kullandık ama korktum yanagına dogru kıpkırmızıydı doktora gittik.
dr yeni damlalar verdi, yarına ateşde olabilir dahada artabalir bayagı yogun iltihap var dedi,ozman agızdan antibiyotik gerekir dedi, ben şimdiden sorayım dedim ozman saat farkı olur yazamam diye, öyle bi durumda antibiyotik kullanalım mı agızdan?
2.5 aylık erkek bebek

Düzenleyen aleynaaa - 23 Nis 2021 Saat 11:28
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2021 Saat 18:09
Antibiyotik gerekecek durum olsa, ATES cikar. 
Yukarı Dön
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2021 Saat 18:32
hocam illadini kullanayım mı sabah damlattım, tobresed değiştirdi doktor exocin verdi bununla beraber devam edelim mi?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2021 Saat 18:41
Hangisini aldi iseniz, onu kullanin. Farketmez.
Iliadin ile Exocin (veyaTobrased) kullanin.
Yukarı Dön
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2021 Saat 20:12
hocam peki yanında lotemax damlayı kullanayım mı şişlik ve kızarlıklkk için vermişti doktor ama içeriğinde cocuklara uygunlugı ispatlanmamıstır yazıyor size sormak istedim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2021 Saat 20:43
Iliadin ile Exocin (veyaTobrased) kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.