|
Plt düşüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Denizegetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2021 Saat 20:23 |
Hocam merhaba.Uzaktan bir tanıdık için yardım istediler bende size sor.ak istedim.14 yaşında kız çocuğu 2 ay önce adet olmuş 12 gün sürmüş o günden sonra kan değerleri düşmüş bayılmalar varmış doktorlar teşhis koyamamışlar.kan tahlillerini gönderiyorum.
|
|
![]() |
|
Denizegetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Hocam resmi yükleyebildim mi bilmiyorum ama eğer yüklemediyse wbc 5 rbc 3.7 hgb 10.2 hct 30.6 plt 3 mo% 12.7 diğerleri normal
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral bir enfeksiyon olan; Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyor.
Butun degerler, bu yasa ve bu hastalik sartlarina bagli olarak NORMAL.. SAKIN, Antibiyotik veya baska ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Ne kadar sürede düzelir hocam aile çok endişeli.lösemi den korkuyorlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Losemi ile en ufak bir alakasi YOK!
Sakin Turk Hematologlara inanmayin. Enfeksiyoz Mononuleoz diye bir hastaligin varligini bile bilmezler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|