Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pcr
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

pcr

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı egtuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: pcr
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2021 Saat 14:42
Kadir hocam merhaba, size danışmak istediğim bir konu var şirketimiz bize aylık olarak antikor testi uyguluyor, eğer 1 hafta 10 günden fazla uzaktan çalışma yaptıysak o zaman da pcr testi yaptırıyor. Bazen test için şirkete geliyorlar açık havada yapıyorlar ama bazen de biz laboratuara gidiyoruz. ben yarın anlaşmalı olduğumuz özel bir laboratuara gidip hızlı pcr testi yaptıracağım. orada içerde yapılıyor. sabah erkenden gidip ilk olarak yaptırmayı düşünüyorum. oradan corona kapma riski olur mu bu risk ne kadardır? o kadar koruyorum kendimi hiçbir yere gitmiyorum bu zorunlu testlerden dolayı bir mikrop kaparsam diye inanılmaz bir paranoyaya kapıldım şu an? hocam artık iyice psikolojimiz bozuldu. Şimdiden çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2021 Saat 20:31
Risk, her yerde var. 
Esasinda bu yapilan Testlerin hicbir pratik faydasi yok. Yapilacak bir sey yok. Ilimle degil de, goz boyama
gayesi ile yapilan boyle sacmaliklardan bir fayda gelmez.
"Hizli" veya "Yavas" PCR testi diye bir sey yok! PCR testi var! 

Yukarı Dön
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı egtuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2021 Saat 21:06
Ah hocam o kadar haklısınız ki ama bizim tercihimizle olan bir durum yok zorunlu yapıyoruz. Bir tane adamakıllı bilimsel akıllıca bilgi veren kimse olmadığı için şirketler de ne yapsın onlar da ellerinden geldiğince bir şeyler yapıyorlar iki tür pcr varmış birinin sonucu bir saat içinde çıkıyor diğeri bir günde çıkıyormuş.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2021 Saat 23:36
CNN Turk'de; Dr. Mehmet Ceyhan; Klorokin ve Faviparin (Favipiravir) tedavi edici olmadigini acikladi..
Ben sizlere kac zamandir soyluyorum, Turkiye'de ancak anlasilabildi.

Yapilacak bir sey yok.'80'li yillardan beri anlattiklarima itibar etmeyen Turk doktorlari, simdi benim yazilarimi 
CALIP, kendi isimleri altinda gazetelerde yaziyorlar.
Sahtekar ve sarlatan olduklarini biliyordum da, simdi bir de HIRSIZ olduklarini ogrendim. 
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2021 Saat 14:44
Hocam 8 tane hapı yutmak zaten intihardır bizde ailecek kovid geçirdik hiç ilaç içmedik sadece babam milletin baskısıyla 4.günü bizden habersiz içti hastanelik oldu dediğiniz gibi sadece ağrı olunca ağrı kesici aldık iyiki varsınız hocam uzun sağlıklı ömürler diliyorum size... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.