|
Baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2021 Saat 00:41 |
Hocam, sizin yaş grubunuza girmiyorum fakat eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim. 31 yaşındayım. Şuan regl dönemindeyim.
3-4 gündür aşırı halsizlik, sürekli uyku hali, mide bulantısı ve başımın arka tarafında ağrı ve ağırlık zaman zaman uyuşma oluyor. Tansiyonuma baktım normal. Su içmeye çalışıyorum. Sık sık az yiyorum yedikten sonra daha fazla bir ağırlık oluyor. Baş ağrısı için arveles içtim fakat sadece hafifletiyor. Regli dönemlerinde bu tarz şeyler hep yaşarım fakat bu sefer çok fazla oldu. Önerebileceğiniz birşey olur mu hocam? Teşekkürler..
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sekilde bu donemi hele bir atlatin, obur regl doneminde de gene agir gecirirseniz, bir Kadin-Dogum
doktoruna gidin, bazen dogum kontrol haplari yardimci olabiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|