|
Cilt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2021 Saat 02:14 |
Merhaba hocam kizim üç buçuk yaşında bir kaç gün önce elinin ust kısmında bir kaç sivilce çıktı önemsemedim bir kaç gün sonra kasidigini farkettim ve en son bu hale geldi Degisik bir şey yemedi ne yapmalıyım çok kaşımıyor ama geçmiyor da
|
|
![]() |
|
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Birde hocam sürekli dezenfektan sıkıyoruz eelineomu tahriş etti acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet. Tahris olmus. Fenistil jel surun.
Dezenfektanlarla ugrasmayin.. Sokaktan geldiginizde, elinizi sabunlu su ile yikayin yeter. 1 seneden beri anlatiyorum. Dezenfektanlarin hicbir ek katkisi olmaz. Tamami PALAVRA.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 May 2021 Saat 04:36 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Hocam dediginizi yapıp o keremden sürdük ama bacaklarına ve diğer kolunda attı geçer diye bekliyorum ama bir hafta oldu simdi ne yapmalıyım https://www.hizliresim.com/m7wexrf
![]() Düzenleyen Telasli anne - 21 May 2021 Saat 19:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fenistil surun...
Ayrica; sokak, park, bahce'ye cikacagi zaman, acik yerlerine, Off-Sprey veya SinKov surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|