|
Geçmeyen morluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2021 Saat 22:54 |
Hocam merhabalar iyi günler vücutta çarpma igne olma veya ameliyat gibi durumlarda oluşan morluklar neden geçmez? Kan pıhtılaşmasi ile ilgili bir problem arastirilmali mıdır. Ben sezeryan ameliyatından sonra morardim yani özel bölge morardi o zaman kan pıhtılaşma testi yapıldı bisey yok dendi. Yakın zamanda dudak dolgusu yaptırdım çeneme kadar morardi 8 defa igne yaptı plastik cerrah uyuşturmak için 4 yere ve dudağın belirli yerlerine dolgu uyguladi.. 31 Aralık günü oglum yataktan düştü ve bende onu alayım derken yataga çarptım bacağım tam 3 ay mor kaldı.. geçen gün de esim kolumu tuttu cekti gel gel derken resmen 3 parmak izi çıkmış kolumda. Endiselenmeli miyim plastik cerrah hepsi çıkmaz testte diyor hangi testleri vermem gerekiyor bu durum canımı çok sıkıyor bir kaç estetik müdahale daha düşünüyorum ama bu durumdan dolayı cesaret edemiyorum ameliyat olmaya da
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|