|
karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgeakgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2021 Saat 11:39 |
Kadir Bey Merhaba
Kızım 9 yaşında ,15 gün önce şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gittik,bize 7,9mm boyutuyla ve elle yapılan muayenesinde özellikle bastırdıktan sonra eli çekerken şiddetli karın ağrısı sonucu,apandisit teşhisi kondu ve acilen ameliyata alındı,aradan 15 gün geçti tekrar karnı ağrıdığı için dün yine acile götürdüm,ultrason ve idrar tahlili yapıldı,ultrasonda herşey normal görüldü yalnızca barsaklarda çok fazla gaz göründüğü söylendi,yaşlı insanlarda bu kadar gaz olur hiç hareket etmiyor musun diye sordu kızıma,ancak ameliyatına rağmen çok hareketli geçti son 10 günü,idrar tahlilinde sınırda bakteri gördüğü için çocuk doktoru antibiyotik yazdı,ancak nitrit negatif olduğu için ben antibiyotik kullanmadım,3 gündür de karın ağrısı devam ediyor ve barsaklarında gaz hissetmediğini söylüyor,bu sebeple çıkartmak için de bir çabası yok,hocam ben bu durumda ne yapmalıyım,bu barsaklardaki gaz normal midir çözmek için ne yapmalıyım?Karın ağrısı bundan sebepli midir sizce?Saygı ve sevgilerimle...
Düzenleyen bilgeakgun - 24 May 2021 Saat 11:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Demek ki; "apandisit" teshisi, yanlismis! Bos yere ameliyat oldu.
2- Evet, Nitrit:(-) ise, IYE yok demektir. Dunyada bir tek Turk doktorlari, idrarda 10-15 Lokosit goruldu diye IYE teshis ederler. UYANIK olun! 3- Bu yasta bu tip agrilar, BARSAK SOLUCANLARI sonucu olur. Bilhassa Ascaris tipi solucanlar bu agrilari yaparlar. Bugun; 2 olcek Andazol, 15 gun sonra tekrar 2 olcek daha icirin. Isterseniz ilac oncesinde, bir "Gaitada Parazit" testi yaptirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|