|
Bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 298 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2021 Saat 21:07 |
Kadir bey merhaba,
38 aylık kız çocuk. 103 cm 15.500 gram. Çok hareketli çok hızlı bir çocuk. Alnımızda 2 dikiş var geçen sene çok hızlı koşarken düştü hiç durmuyor. Farkediyorum ki yaşıtlarına göre çok düşüyor. Koşarken ayağı kayıyor ayağa takılıyor düşüyor sürekli. Büyüyünce geçer diyordum ama normal mi acaba bukadsr düşmesi. Göz testi yaptırmadık hiç. Siz demiştiniz ya 3 yaşına kadar yapılsa da gözlük takılmaz diye. Oyuzden hiç muayene olmadık. Acaba diyorum gözle mi ilgili bir problem var. Ama çok uzak ve yakında görme ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadığını düşünüyorum. İnternete çok ilginç şeyler yazıyor düşme hastalık habercisi diye. Sizce ne yapmalıyım. Sürekli kendimi koşma derken buluyorum. Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 298 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada d vitamini 1 yaşından itibaren düzenli olarak 1 ampul içiyor sürekli sizin yazılarınızı okuduğum için ek bir vitamin kullanmıyoruz. Sadece dentiflor aliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10cm boy fazlasi var! Hizli uzayan cocuklarda, (ayni sey ergenlikteki hizli buyume doneminde de olacak) ,
sinir sistemi bu hizli buyumeye ayak uyduramadigi zamanlarda cocuklar asiri SAKAR olurlar. Kollari da hizli buyudugu icin, oraya buraya carparlar. Bu hizli boy uzamasi biraz durakladiginda duzelecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|