|
Zehirlenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2021 Saat 16:45 |
Hocam cok acil 9 aylik bebegime annemin evde yaptigi yogurt vardi buzdolabinda uzun zaman olmus 1 haftayi gecti tadina bakmadan 3_4 kasik yemegin yaninda verdim.sonra esim tadina bakti igrenc kokuyor hemde tadi degismis.hocam hemen hastaneye gidelimmi ne yapalim zehirlermi bebegimi bisey olurmu
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zehirlenmenin etkisini azaltirmi bilmem ama biraz maden suyu icirdim biraz taze ayran yarim su bardagina elma sirkesi kattim bir yudum onu icirdim.hocam yogurttan zehirlenilirmi igrenc kokuyodu ve tadi kokusmus gibiydi
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|