|
kafası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 16:23 |
hocam 5 aylık oglumun kafası konaktan sonra kullandıgım yağlr yüzünden tahriş oldu ala hastalıgı gibi göründüğü için cildiyeye götürdüm hem saçları dökülmüştü kökleride görünmüyordu, pigmentlerine zarar verilmiş dedi,
travacort kortizonlu kremi, polivit vitamini, badem ve zeytinyagdan da sürmeyi reçeye etti, size sormak kullanmak istemedim, tam hali belli olsun die geri kalan saçlarınıda biz kestik sizin diyeceğiniz hersey bizim için cok önemli kullanın derseniz kullanıcam ilaçları, kırmızı yaralaro kendi kaşıyarak yapıyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece gözüne kaçırmadan Clear şampuan ile yıkayın, ve günde 2x1 Furacin dressing çok ince bir tabaka
sürün.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kremi kaç gün sürelim?
clear ne için hocam, suan konak yok artık sadece kaşıdığı için yara var ve renk açılması var yinede kullanalım mı? badem yag zayetin yağ süreyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Şampuan ve kremi, düzelene kadar kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam eczası furacin %2 merhem
yazan bi krem verdi, dressing yazmıyor üzerinde google baktıgımda dressing yazan bi ilaçta var artık bu şekilde mi üretiliyor ben yanlış mı aldım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemiyorum. Eczacıya bir sorun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|