Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kafası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kafası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 276
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kafası
    Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 16:23
hocam 5 aylık oglumun kafası konaktan sonra kullandıgım yağlr yüzünden tahriş oldu ala hastalıgı gibi göründüğü için cildiyeye götürdüm hem saçları dökülmüştü kökleride görünmüyordu, pigmentlerine zarar verilmiş dedi, 
travacort kortizonlu kremi, polivit vitamini, badem ve zeytinyagdan da sürmeyi reçeye etti, size sormak kullanmak istemedim,
tam hali belli olsun die geri kalan saçlarınıda biz kestik
sizin diyeceğiniz hersey  bizim için cok önemli kullanın derseniz kullanıcam ilaçları, kırmızı yaralaro kendi kaşıyarak yapıyor

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 20:53
Sadece gözüne kaçırmadan Clear şampuan ile yıkayın, ve günde 2x1 Furacin dressing çok ince bir tabaka
 sürün.
Yukarı Dön
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 21:24
hocam kremi kaç gün sürelim?
clear ne için hocam, suan konak yok artık sadece kaşıdığı için yara var ve renk açılması var yinede kullanalım mı? badem yag zayetin yağ süreyim mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 09:35
Şampuan ve kremi, düzelene kadar kullanın.
Yukarı Dön
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 13:51
hocam eczası furacin %2 merhem
yazan bi krem verdi, dressing yazmıyor üzerinde
google baktıgımda dressing yazan bi ilaçta var artık bu şekilde mi üretiliyor ben yanlış mı aldım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 19:38
Bilemiyorum. Eczacıya bir sorun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.