Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lenf bezi hematoloji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lenf bezi hematoloji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
catwalk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 144
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı catwalk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lenf bezi hematoloji
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 10:41
Öncelikle merhaba Kadir bey. 3 yaşındaKızımın bir yıldır sol tarafta boyunun bitiminde yanda bir Ve kulak arkasında aynı boyutta kalan bezeşeri var. Geçen gün tam ense tarafında bir beze daha çıktı Doktoruna götürdük .ayrıntılı kan tahlili ve ultrason yapıldı. Karaciğer ve dalakta büyüme yok. Kan tahlillerininde normal olduğu söylendi fakat önlem olarak hematolojiyle görüşmemiz istendi. Sizin fikriniz benim için çok önemli.şimdiden teşekkür ederim.

Düzenleyen catwalk - 08 Tem 2021 Saat 12:27
Yukarı Dön
catwalk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı catwalk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 10:49
Sağ posterior aurikular,sol supraklaviküler ve en büyüğü suboksipital bölgede 10x6  mm boyutunda ovoid konfigürasyonda  birkaç adet lenf nodu izlendi. Ultrason raporu.
Kanda sedim,crp gibi bütün dwğerlere bakıldı.herşeyin normal olduğu sadece d vitamininin düşük olduğu söylendi.
Yukarı Dön
catwalk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı catwalk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 11:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119006
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 13:04
Yani.... Cahil mi desem... Sahtekar mı desem...
Hadi Kan  Sayımı yaptı, Kan tahlili NE OLUYOR? Bi "Gebelik Testi" kalmış bakılmadık!!
3 yaşında bir çocukta, Kolesterol, Trigliserid niye bakıyor? 
Bir tek D vitamin seviyesi anormal düşük, onu halletmeniz gerekir. 
Hemen 1 ampul;Dvit3 içirin, Ağustos ayında 1 tane daha içirin ve Ekim ayında SADECE Dvitamin seviyesi 
baktırıp bana yazın. 
Lenf bezi için; hiçbir şey gerekmez. Hematoloji'ye filan da gitmeyin.

Yukarı Dön
catwalk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı catwalk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 13:07
Size ne desem ,nasıl teşekkür etsem az.nasıl rahatladım bilemezsiniz.köprücük kemiğindeki beze beni çok korkutmuştu.ama 1 yıldır var.onu da önemsemeyelim mi Kadir bey?çok kötü şeyler okudum çünkü.

Düzenleyen catwalk - 08 Tem 2021 Saat 13:08
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 13:10
Okumayın. Bilhassa Türk doktorların yazıları okumayın.
Tamamı hasta kotarma çabaları!!
Yukarı Dön
catwalk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı catwalk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 13:11
Yani köprücük kemiğindeki beze de sıkıntı olsaydı bu tahlillerde ve çocuğun genel durumunda bir belirti olurdu değil mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 13:19
"Bu tahlillerde" esasında lenfoma belli olmaz.. Dediğim gibi: "Tamamen duygusal" !!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.