|
Biontec |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugbaderin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbaderin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2021 Saat 19:47 |
2 doz biontec arası kaç gün olacak hocam.ilk önce 45 dediler şimdi 30 güne düşürduler. Babam ve öğretmen kardeşim sinovac oldular .yasaklanan Seridenmi bilmiyoruz .nasıl öğreneceğiz.
|
|
![]() |
|
tugbaderin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbaderin
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam birde evde kedimiz var asılarını yaptırıyoruz.kediyi hergün yıkamamızda bi sakınca varmı özellikle poposunu her kakada yıkıyorum ben.veteriner mantar olur sizede bulaşır dedi .doğrumu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 gün ideal olanıdır. 2 ay ara ile yapılırsa bile aşı çalışır DA!!! Bir an evvel bağışıklık kazanmanız için, biraz
erken aşı olmanız uygundur. Kediler yıkanmaz!! Kendileri temizlenirler. Ayrıca; temizlenirken yuttuğu kaka içindeki bakteriler, kedinin sindirim sistemi için gereklidir. Doğru; bu şekil aşırı temizlik, hem kedilerde, hem köpeklerde mantar ve cilt hastalıklarına sebep olurlar! İnsanlarda bile, devamlı steril bakılan bebeklerde; Astım, Ürtiker gibi hastalıklar sık görülürler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Tem 2021 Saat 08:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|