|
Sorularim |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
seyla.gazi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SorularimGönderim Zamanı: 13 Tem 2021 Saat 00:30 |
|
Hocam birinci sorum buyuk kizim 2012 ocak dogumlu kizimla ilgili.daha once hemanjiomu oldugunu size yazmistim.icimi rahstlatmistiniz tekrar tesekkur ederim.yine hemanjiomu ile ilgili sorum hocam.hemanjiom tam gogsunde.sağ goğüs.buyume doneminde tam goguste oldugu icin bir sorun teskil edermi.estetik acidan aldirmak uygunmudur yada hic elletmemelimiyiz?
Ikinci sorum yine buyuk kizimla ilgili.hocam herzaman degil ama ara ara donem donem kizimin odasi nefesi idrar gibi kokuyor.agiz dis bakimini yaptiriyoruz.altina kacima olmuyor ama hani yatalak yasli birinni ziyaret ettiginizde bir koku duyarsiniz ya bilmiyorum anlatabildim mi ama onun gibi hos olmayan bir koku duyuyorum.bir anlam ifade edermi? Son sorum bebek ve cocuklarda yazın iştah kapanmasi yasanirmi? istah neden kapanir? Tesekkurler. Tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2021 Saat 08:32 |
|
Hemangiomlar ZATEN en geç 10 yaşına kadar kaybolacağı için asla göğüslerin büyümesinde bir problem teşkil edemezler.
SAKIN Türk doktorlarının gazına gelmeyın, onlara kalsa hemen ameliyat ederler ve ameliyat izi HAYAT BOYU kalır! Tek başına oda kokusu bir şey ifade etmez. Böbrek rahatsızlığı sonucu Üremi gelişen hastalarda böyle oda kokusu olur. Böbreklerden bir şikayeti yoksa (ayaklarda ödem yoksa) önemli değil.
|
|
![]() |
|
seyla.gazi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2021 Saat 08:38 |
|
At nalı bobrek yapisi var hocam.birde ananesi diyalize baglaniyor. Odem yok.
Düzenleyen seyla.gazi - 13 Tem 2021 Saat 08:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2021 Saat 12:32 |
|
At nalı böbrek anomalisinin ne sağlığa, nede ömür süresine bir etkisi yoktur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|