|
Kakada mukus ve kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafanin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2021 Saat 18:04 |
Merhaba hocam 9 aylık kızımın kakasında kakadan çok mukus var rengi sarı bugün de çok az kan vardı beslenme aralarını açın demiştiniz açtım rengi normale döndü ama mukus geçmiyo kakası cıvık ama yine de ıkınıyo kakasını yaparken çok gaz çıkarıyo birde uyuyacağı zamanlarda sanki ağzında bişey var gibi sürekli bişey çiğniyo yutkunuyo neyi var kızımın hocam bu mukus nasıl geçer İnternete bakınca korktum bağırsak düğümlenmesi bağırsak iltihabı belirtileri yazıyo ne yapacağımı şaşırdım ateşi kusması herhangi bişeyi yok arada kendini geriye atıp ağlıyo ne yapmalıyım bu durumda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternetteki Türkçe yazıları dikkate almayın.
Bu tip kaka "Dizanteri" arazı olabilir. Flagyl şurup, günde:2x1 ölçek 5 gün verin.
|
|
![]() |
|
Mustafanin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok sağolun antibiyotikten sonra alerji oldu bu sorun yaratmaz değil mi hocam
Düzenleyen Mustafanin annesi - 14 Tem 2021 Saat 19:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|