Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gelişim geriliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gelişim geriliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eceyuksel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gelişim geriliği
    Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2021 Saat 18:47
Kadir hocam kızım temmuz 2015 doğumlu 18 kg boyu 114. Doğum kilosu 2900. Çok iştahsız sabah küçücük bir peyniri zorla yediriyordum. 3 tane zeytin yiyip akşamda biraz çorba içip kalkıyor hiçbişey yemiyor ve asla acıkmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Süt içiyor ama sadece yatarken. Dr a götürdüm tahlilleri de normal. O kadar zayıf ve küçük duruyor ki artık bu hiç mi yemiyor demelerinden bıktım hocam. Bağışıklığı da çok zayıf hemen hasta oluyor. Ben ne verip ne yapacağımı şaşırdım. Sizden bir öneri istiyorum hocam. Sevgilerle. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2021 Saat 09:21
1 kilo eksiği var. 
7 gün, Sipraktin şurup, günde:2x1 ölçek verin, olumlu sonuç alırsanız, 1 hafta kullanın, 3 gün ara verin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2021 Saat 17:26
Elimde zyrtec var aynı mı içerikleri hocam.
Şuan grip gece 38 civarı ateşlendi vermemin sakıncası olur mu. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2021 Saat 23:00
Ateş düştükten sonra Sipraktin kullanın. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 17:01
Hocam bugün Dr a götürdük çocukların ikisini de Ecenin ara ara yeşil akıntısı ama yoğun akıntı devam. Hiç kalkmadan yatıyor ateş yok başka hiçbir şikayet yok. Azro ve risonel burun spreyi allerset şurup yazdı. İştah için sipraktin demiştiniz ya hocam. Yazmadı Dr. Hayır onu yazamam dedi. Eczaneden de alamadım reçetesiz vermiyoruz dedi. Oğluma da kulakta enfeksiyon oluşmuş dedi. Ona da Azro verdi. İlaçları sormak için yazdım size hocam. D vit ampulu de vermedi artık satış yapılmayacak d vit sprey verelim dediler. Yani reçete hariç hiçbişey vermedi eczane. 

Düzenleyen Eceyuksel - 13 Ağu 2021 Saat 18:11
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 18:18
İşlerine gelmiyor!! Düzenleri bozuldu sahtekarların! 
Nerde ucuz ilaç varsa, hepsine düşmalar. Böyle doktorları, iyi mimleyin ve onlardan uzak durun. 
Ateşi olmayan çocuğa, Antibiyotik yazması zaten sahtekar olduğunun ispatıdır. 
Sipraktin, bir cins alerji ilacıdır. Bazı ahmak doktorlar bu ilacı kortizon zannediyor! Sanki, zannedersiniz ki,
 kortizon yazarlarken kılı kırk yarıyorlar! 
D vi3 ampul, halen VAR, satılıyor ve satılmaya devam edilecek. 
D vitamini eksikliğine böyle abuk-subuk damla ve spreyler veriyorlar, Test tekrarlandığında düzelme
 olmadığı görülünce de, şimdi Test yapmama çareleri arıyorlar.
Akıntı için; sabunlu sıcak su küvetine oturtun.  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ağu 2021 Saat 18:19
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 18:44
Yok hocam akıntı burun akıntısı. Kan istedi bizden ama crp istemiş hemogram istememiş wbc yi bilmiyorum ama crp 9 çıkmış. Ağzında koku var ama gripden dolayı galiba pas ateş öksürük falan yok. Bal limona devam ediyoruz artık. Yapacak birşey yok. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 19:24
Grip için anlattıklarımı uygulayın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.