|
Tetanoz Aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bgcnpryy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağu 2021 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2021 Saat 10:07 |
Sayın Kadir bey,
Dün başıma gelen ve acil doktorunun korkuttuğu bir konuda size danışmak istiyorum. 33 yaşındayım ve 14 haftalık hamileyim. 4.katta oturuyorum dün evde robot süpürgeyi temizlerken (toz hazinesini falan) elimi 1 cm kadar kesmiş olduğımu, tırnak kenarlarında da eski yaralar olduğunu ve açık bir yara olduğunu farkettim. Elim komple toz içerisindeyim ve Hamilelik dolayısıyla evhamlandım. Haftasonu olduğundan acil doktoruna danıştım ve tetanoz aşısı yapalım hamilelikte zaten yapılıyor dedi. Ama kadın doğumcum 24.hafta gibi yapılacak demişti. Gebelik daha çok küçük diye izin vermedim. Ayrıca 1.5 yıl ve 3 yıl önce 2 kez birer doz Tdap aşısı yaptırmıştım. Annemde net hatırlamasada bebeklik aşılarını yaptırıyorduk korkma dedi. Ama acil doktor çok korkuttu. Daha önce gebelik kayıpları yaşadık bu yüzden çok tedbirliyim çok uzun oldu kusura bakmayın. Ama risk taşır mı yara kanamalı da değildi. Çokyüzeysel bir yaraydı. Teşekkür ederim şimdiden doktor bey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|