|
D vit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2021 Saat 18:46 |
Merhaba kadir hocam. Malum okullar aciliyo cocuklarima ve kendimize d vit ampul aldım ancak sanki daha önce okuduğumda sanki ampulü kullanmadan önce çalkalayınız mi demiştiniz ben direkt şırınga ile çektim ve içtim, bir de ne oldugunu bilmediğim birşey yaşıyorum covidmi grip mi alerjimi bilemiyorum d vitamini içmenin bı sakıncası olmaz dimi, birde asilarimizi oldugmuz halde maske takmanız gerekli mi neden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119096 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Şırınga ile çekildiğinde, tamamı çekilebildiği için, çalkalamak gerekmez.
2- D vitamininin hiçbir hastalık ile geçimsizliği yoktur. 3- Maske takın.. Bu sayede, bazı kimselerle tartışmak zorunda kalmazsınız. Ben takıyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|