|
Pfapa sendromu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslaktas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2021 Saat 00:39 |
Hocam iyi akşamlar 15 aylik kızım var ve yaklaşık 7 aydan beri her ay mutlaka ayin 1 ile 10 arası hasta oluyor. Ve sürekli devlette doktorlar üst solunum yolu enfeksiyonu diyip ilac veriyorlar di gecen bogaz enfeksiyonu oldu bugün de yine ateş 38 olunca özele götürdüm özelde ki doktora durumu anlatım ve muayene etti boğazları kızarmış evet dedi enfeksiyon olabilir dedi ama her ay mutlaka hasta oluyor mu diye sordu evet oliyir hic şaşmıyor zamanımız dedim ve pfapa sendromu olabilir dedi ve size bi igne aticam eğer pazartesi boğazlar duzelirse pfapa sendromu dedi ve antibiyotik felen vermedi suan atesi 36.6 lar hep bu hastalıkla nasil bir hastali eğer pfapa ise hastalık geçene kadar her ay igne atılmamız gerektiğini söyledi hocam beni bilgilendirir misiniz lütfen ne yapmam gerek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saçmalamış!! Allahın aptalı!!
Daha PFAPA nedir, ondan bile haberi yok... P,F= Periodic Fever. A = Ağız içinde yaygın Aftlar P = Pharyngitis. (Farenjit) A = Adenitis (Boyunda yaygın lenf bezleri) Olması ŞARTTIR.. Bu salaklar, böyle boylarını aşan teşhisleri koymaya çok meraklılardırlar. İnsan temasını kesin, aile içinde bile şapur-şupur öpülmesin.
|
|
![]() |
|
Aslaktas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam kadir bey teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|