|
Burun tıkanıklığı mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Telasli anne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Burun tıkanıklığı miGönderim Zamanı: 05 Eyl 2021 Saat 18:01 |
|
Merhaba hocam iki buçuk aylık bir oğlum var boyu kilosu gelişimi güzel gidiyor sadece anne sütü alıyor ancak sorunumuz doğduğundan beri burnu tıkalı serumla açmaya çalışıyorum bazen yetmiyor aspiritorle çekiyorum burun delikleri büyüdü artık burnundan hep kurumuş koca sümukler çıkıyor tıkanıklığı emmesine engel değil ancak bazen öksürüyor genzi hep dolugibi bazen gaz çıkardığımızda sütle beraber kusurak atıyor sümüğü ancak bir kaç gün önce kustuğu sumukte iğne ucu kadar kan vardı iki gün sonra burnunu temizlerken burnundan çıkan kurumuş sumukte de kurumuş bir nokta kan vardı az önce temizledim burnunu yine çıkan kurumuş sumukte bir nokta vardı ama kurumamıştı acaba burnunun içini yaramı yaptım çok korktum ya Başka bir şey varsa hamileyken covid olmuştum çok sağolun hocam allah sizi başımızdan eksik etmesin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2021 Saat 08:31 |
|
Aşırı temizlik sonucu tahriş olmuş.
Sadece; gerek olduğunda 10'ar damla Serum Fiz. damlatın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|