|
Çölyak mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2021 Saat 18:19 |
Hocam merhaba,
Ocak ayında 6 yaş olacak oğlum için bir soru sormak istiyorum Öncelikle kilosu 20,4 civarı. Boyu da kısa değil, ortalamada. Hocam, oğlumun oldum olası geceleri yatarken yutkunma sorunu var. Daha önce de yazmıştım size. Bu konuyu çözemedim. Reflü mü, boğazı mı kuruyor, geniz akıntısı mı bilemiyorum. Kasım 2020de muayenemizde genel sağlığı iyi dediler. Ancak son zamanlarda yemeklerden sonra, sabah yataktan kalkınca karnım ağrıyor cümlesini sık kuruyor. Dahası, bu aralar sesli geğirme başladı. Bugün de okulda oldu utandım anne diyor. Bunu özellilkle yapabilecek bir çocuk değil diye düşünüyorum. Hocam internet maalesef geğirme ve karın ağrısını direkt olarak çölyak olarak tanımlıyor. İnanın moralim çok bozuldu. Oğlum iştahı çok yerinde bir çocuk. Kilosunu, yaşını, bu anlattıklarımı düşününce çölyak için bir araştırma yapmamız gerekir mi sizce? Çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabinizi dort gozle bekliyorum :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerekmez. Ben sizlere senelerdir, Turkce siteleri OKUMAYIN diyorum..
Bu sitelerdeki yazilar; sadece sizleri korkutup, doktorlara kosusturmaniz icin yazilmistir. 1 hafta aksamlari 1 olcek Atarax surup icirin. Coliak ile en ufak bir ilgisi YOK!
|
|
![]() |
|
İyi ki varsiniz hocam..Allah sizin ve sevdiklerinizin omrunu uzun etsin.
|
|
![]() |
|
Simka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Merhaba baya olmuş ama hastalık geriledi mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|