|
Balgamlı öksürük,birden başlayan kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ZGA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2021 Saat 01:35 |
Merhaba Kadir hocam,4 yaşında kızım bugün 3. Gün çok kötü balgamlı öksürüyor.Acile götürdüm boğazı kızarık epey diye antibiyotik yazdı.Henüz vermedim.Ancak ağız kokusu var dilde de sarı gri renk var.Ağız kokusu genelde oluyor.Geceye doğru da kulağım ağrıyor diye ağladı.illiadin damla damlattım.Şu an biraz ateşi var.Antibiyotik başlamalı mıyım? Teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrilari, DAIMA Viral enfeksiyonlardan sonra olur.
Antibiyotik kullanmayin. Yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
ZGA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba hala kulak ağrımız var antibiyotik kullanmıştık 5 gün doktor 5 gün daha kullanın demişti İshal olunca bıraktık ama kulağım ağrıyor diyor ara ara.iliadin kullanıyorum ama sanki yeterli gelmiyor damlatırken çok zorladığı için etkin kullanamıyorum gibi.Başka bir ilaç yok mu oraldan verilen.Risonel diye bir damla sprey verdi onu kullanayım mi ? Antibiyotike tekrar başlamalı mıyım? Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrilari; Antibiyotiklerle GECMEZ!! Bu sahtekarlik KASTEN yapiliyor.. Maksat sizi boyle ise yaramayan
ilaclarla oyalayip, biktirmak ve "Geniz eti, Bademcik Ameliyatlarina" razi etmektir! SADECE: Iliadin DAMLA, kullanmaniz yeterlidir. 5 gun, gunde:2x2'ser damla her iki BURUN deliklerine, sirt ustu yatar durumda damlatin.. 10 seneden beri bu cevabi tekrar tekrar yaziyorum.. Ne olur, biraz OKUYUN.. VE Turk doktorlarinin ne mal olduklarini ogrenin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|