Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Balgamlı öksürük,birden başlayan kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Balgamlı öksürük,birden başlayan kulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ZGA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ZGA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Balgamlı öksürük,birden başlayan kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 16 Eki 2021 Saat 01:35
Merhaba Kadir hocam,4 yaşında kızım bugün 3. Gün çok kötü balgamlı öksürüyor.Acile götürdüm boğazı kızarık epey diye antibiyotik yazdı.Henüz vermedim.Ancak ağız kokusu var dilde de sarı gri renk var.Ağız kokusu genelde oluyor.Geceye doğru da kulağım ağrıyor diye ağladı.illiadin damla damlattım.Şu an biraz ateşi var.Antibiyotik başlamalı mıyım? Teşekkür ediyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2021 Saat 04:00
Kulak agrilari, DAIMA Viral enfeksiyonlardan sonra olur. 
Antibiyotik kullanmayin. 
Yazilari okuyun. 
Yukarı Dön
ZGA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ZGA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2021 Saat 04:06
Hocam merhaba hala kulak ağrımız var antibiyotik kullanmıştık 5 gün doktor 5 gün daha kullanın demişti İshal olunca bıraktık ama kulağım ağrıyor diyor ara ara.iliadin kullanıyorum ama sanki yeterli gelmiyor damlatırken çok zorladığı için etkin kullanamıyorum gibi.Başka bir ilaç yok mu oraldan verilen.Risonel diye bir damla sprey verdi onu kullanayım mi ? Antibiyotike tekrar başlamalı mıyım? Teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2021 Saat 18:46
Kulak agrilari; Antibiyotiklerle GECMEZ!! Bu sahtekarlik KASTEN yapiliyor.. Maksat sizi boyle ise yaramayan
 ilaclarla oyalayip, biktirmak ve "Geniz eti, Bademcik Ameliyatlarina" razi etmektir! 
SADECE: Iliadin DAMLA, kullanmaniz yeterlidir. 
5 gun, gunde:2x2'ser damla her iki BURUN deliklerine, sirt ustu yatar durumda damlatin.. 
10 seneden beri bu cevabi tekrar tekrar yaziyorum.. Ne olur, biraz OKUYUN.. VE Turk doktorlarinin ne mal 
olduklarini ogrenin..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.