|
kendim için .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2021 Saat 12:16 |
hocam bir kaç gündür yazışıyoruz sizinle.. taş düşürüyorum.. novalgin 3*2 alabilirsiniz demiştiniz... hocam sabah 7 gibi wc ye çıktıkdan sonra inanılmaz böbrek ağrım tuttu... zaten açtım ve aç karnına içemeyecektim ilaçları... kusma noktasına geldiğimde acile koştum..zaten hastane hemen karşımızda... 3 iğneyi karıştırıp yaptılar acilde... ne var içinde bunların dedim, hepsi var diyo.. buskopan, novalgin, dikloron... sormadılar bile alerjin var mı bunlara diye.. gerçi sorsa da nerden bileceğim ki, hayatımda kaç kere içtim bu ilaçları.. eskiden sadece novalgin ve dikloron yaptırdığın oldu... ağır gelmez mi dedim... diğer türlü ağrıların kesilmez dedi iğneyi yapan... bir yandan bu 3 ilacın birlikde verilmesi ile alerji vs gelişebilir mi diye düşünüyorum, bir yandan ağrı bulantı beni mahvetti onu düşünüyorum... ee onlarda yaptırmıyosan çık acil den modundalar... Mecbur yaptırdık hocam... yaptırdıkdan yaklaşık 7-8 dk sonra, önce önce sağ gözümden başlamak üzere bulanık görmeye başladı... 10 dakika sonra da sol göz başladı bulanık görmeye.. telefondan bir şeyler yazmaya çalışıyorum harflere rastgele basıyorum... ne yazdığımı da biilmiyorum... ayrıca gözler netleme yapamıyor da...yakını görmekle alakalı daha fazla sorun var...dr a sordum... neden bulanık görmeye başladım.. özellikle yakını bulanık görüyorum.. takma kafana geçer diyor... 40 dk. hastanede beklettiler, ağrın kesildi ise çık dediler.. ağrım hafifilemişti kesilmemişti tamamen.. ama gözlerim kötü idi, çıktım geldim eve...şu an saat 12 diyelim hocam.. biraz dinlendim ama gözlerimde yine bir bulanıklık var... yani düzelme olmuş ama hala bulanık... eski sağlıklı halinde değil..
1-hocam geçici bir şey midir, geçer mi? 2-hangi ilaç yapmıştır acaba, belki bir daha gidecek olursak yaptırmayayım 3- iğneyi yapan (artık herkim ise bilmiyorum görevini) buskopan yapar dedi 4-hocam iğneden 7-8 dakika sonra hemen başlaması beni düşündürdü, hemen yapar mı böyle bir şey 5- saat 12 ve o iğnelerden sonra baş ağrısı tuttu, o da ilginç.. 6- hocam zaten 1 ay önce covid geçirdik... koku ve tad tam olarak da gelmiş değil, bir de göz çıktı başıma :( Düzenleyen leyli - 16 Eki 2021 Saat 15:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin, kullandiklari ilaclarin; iceriklerinden, birbirleri ile etkilesimlerinden, yan etkilerinden asla
hicbir haberleri yoktur. O ahmak da, duymustur kendisi gibi baska bir ahmaktan, habire uyguluyordur. Tek basina Novalgin yeteri idi. Gerisi, goz boyamak icin yapilan soytarilik. Evet, yapar... Bilhassa Buskopan cok risklidir. Hele Novalgin ile verilmesi, olacak is degil. |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benle birlikde bir bayan da aynı durumda idi.taş düşürüyordu.. ona da aynı iğnelerden yaptılar...onda bir şey yoktu... hocam peki geçer mi bu bulanık görme ve odaklayamama...gerçi geçti sayılır.. biraz var... hocam başka kötü şeyler olur mu, 12 saat oldu iğne yaptıralı...korktum şimdi :(
Düzenleyen leyli - 16 Eki 2021 Saat 19:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her sahsin, ilaclara tepkileri farklidir. Yoksa ilaclarin icinde yazilan "Yan etkiler" de herkes de gorulmez...
Pek cok yasaklanan ilaclardan dahi zarar gormeyenler vardir!! Ama, belli bir yuzdenin ustunde yan etki oldugunda, o ilac kullanilamaz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 12 saat oldu iğneleri yaptıralı.. gözler düzelir mi ve başka kötü bir şey olur mu? ilaçları vücuttan uzaklaştırmak için ne yapmalıyım ya da?
Düzenleyen leyli - 16 Eki 2021 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bekleyeceksiniz. Pazartesi sabahi duzelmemis olursa ise, bir Goz Doktoruna gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|