Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bilgi rica
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bilgi rica

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı egtuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bilgi rica
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2021 Saat 19:57
Kadir hocam merhaba, dün 73 yaşında babam dün anneme bana midemden bir fenalık geliyor sanki nefes alamıyorum gibi demiş dün annem babamı alıp acile götürmüş. orada kan tahlillerine bakmışlar doktor tüm değerlerinin gayet iyi olduğunu söylemiş pcr testi de yapıp eve göndermişler. Ama akşam tabi gözlem odasında bir sürü hasta ile 3 saat geçirdiler :( babamın sabah covid test sonucu çıkmış negatif. Kendisi bugün gayet iyi çok şükür. ama şimdi de annemde hapşırık hafif öksürük göğsünde yanma ile rahatsızlık başlamış. Annem nefes almakta zorlanıyorum gibi diyor. bu arada annem 63 yaşında ama kilolu ve şeker hastası. Bol ılık şeyler içtiğini ve sıcak su buharı yaptığını söyledi. Başka bir ilaç vs içme diye tembih ettim. ikisi de 3 doz sinovac aşılı. en son 3.dozlarını temmuzda olmuşlardı. İnşallah covid değillerdir. o yaş için ekstra yapmaları gereken bir şey var mı sizce. Testi tekrar yaptırsak mı sonuçta babamın negatif çıktı ama annem de bugün hasta olunca emin olamadım. Genelde annem grip olduğunda da hep böyle nefes sıkıntısı yaşar. Bronşit olur hep. 7 aylık prametüre doğmuş ciğerleri hemen dolar. Biz de gidemiyoruz yanlarına ne yapalım hocam ne tavsiye edersiniz? çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2021 Saat 03:09
Babaniza bir EKG cektirin. "Arka duvar Enfarktusu" bu tip agrilarla baslar! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.