|
Covit koku kaybi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2021 Saat 10:22 |
Kitabınız hayırlı olsun Hocam..
4.gun covit sonucum pozitif Birkaç haftadır baş ağrısı eklem ağrısı ve haksızlığın vardı koku tat tamamen gidince test yaptırdım İyiydim ağrılarim yok gibiydi iyileşiyorum diye dusunmustum ama bugün yine halsizlestim Koku ve tat da yok Geniz akıntısı basladi Dün tansiyonum 13.8-8.5 oldu carpintim oldu 42 yaşında bayanim Ev halkına bulastiriciligim ne durumdadır Durumum kötüye gider mi Ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates dustukten sonra, bulastiramazsiniz.
|
|
![]() |
|
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Hocam son 1 haftadır her gün aspirin içiyordum bunun sebebi olabilir mi çarpıntı
Bu hastalıkta kan sulandırıcı deniyor ben de onun için içiyordum Bu konuda bir yazınızı goremedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
NE diye aliyorsunuz??? Gereksiz bir sey. Tabii ki, "bir yazi" goremezsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|