Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 aydır iyileşmeyen çocuklar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2 aydır iyileşmeyen çocuklar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fahra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fahra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2 aydır iyileşmeyen çocuklar
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 11:42
Kadir Bey merhaba 
5 ve yaşlarındaki çocuklarım okullar açıldığından beri hastalıktan kurtulamadılar.
sürekli tekrar eden burun tıkanıklığı ve öksürük var .
2 hafta önce 5 yaşındaki kızıma bronşit teşhisi koydular novosef iğne vuruldu 3 gün. Ventolin , cortaire hava aldı . Sağlıklı tek bir hafta geçirdi derken yeniden kusma, ateş , hırıltılı öksürük. 7 yaşındaki oğlum da ateş ve boğaz ağrısıyla uyandı bugün. Uykularında bile hırıl hırıl ölsürüyorlar Daha önce de iki hafta okula göndermemiştim . Ne yapacagız gerçekten şaştım kaldım?
Yukarı Dön
fahra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fahra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 12:24
kızıma bronşit tanısı kondugu gün 4 5 defa kusmuştu ve ateşliydi. bir sürü kan ve sürüntü testi yapıldı. referans dışı olanlar var ancak buraya yükleyemedim. crp 69 idi. bu yüzden iğneyle tedavi edilmesi gerektigini, yine geçmezse yatış yapılacagını söylediler. geçti ama haftasına yeniden hastalandı . farklı bir doktora gittim cempes şurup verdi. boğazı kızarık dedi.şurubu kullanırken de 4 gün ateşi bitmedi. boğaz ağrısı arttı su bile içemedi.6.gündeyiz. boğaz ağrısı geçti.ateşlenmiyo ama hırıl hırıl öksürük. 

Yukarı Dön
fahra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fahra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 12:26
oğlum ise okul açıldıgından beri öksürüyor ama ateşlenmemişti. şimdi ateşli. burnunda döküntü çıktı. boğazım ağrıyor diyor ve uykuda da öksürüyor
Yukarı Dön
fahra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fahra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 18:11
WBC 23.46 imiş kızımın o zamanki testlerinde

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119317
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 19:23
EGER: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan Pas tabakasi yoksa, WBC degerine kanmayin. Bunlardan hersey
 beklenir, kalem oynatmis bile olabilirler.
Eski cevaplarimi okuyun. 

Yukarı Dön
fahra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fahra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 19:25
Çok teşekkür ederim. Önerilerinizi uygulamaya başladım. Umarım artık atlatırlar.
Yukarı Dön
fahra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fahra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 19:32
Wbc ile Ateş vardı ancak ağızda pis koku vs yoktu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119317
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 19:38
Inanmayin! Grip gibi ele alin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.