|
lökosit yüksek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sultan1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2021 Saat 09:14 |
öncelikle kitabınız hayırlı olsun hocam emeğinize sağlık inşallah tıp bölümlerinde ders niteliğinde okunur hocam kızım 3 yaşın dün sabah ateşi 38.5 ateşine müdahale etmedim öğleden sonra 3 kadar hiç düşmedi ateşi bütün gün uyudu nerdeyse cocuk doktoruna götürdüm ciğerleri temiz dedi kan tahlili yaptı wbc 13 ona göre kanda enfeksiyon vardı pnömoni başlangıcı dedi unıcefin iğne verdi almadım kullanmadım çünkü 13 değeri sizin yazılarınıza göre yüksek değil ateş düşürücü verdim ateşi düşmedi 4 saat sonra yine calpol verdim biraz düştü sadece ve bu duruma ağrılı ishal eklendi ama kesik kesik değil hocam tekrar acile götürdüm bu sonuca istinaden bağırsak enfeksiyonu dedi doktor ve azitro diye bir antibiyotik verdi kullanmalımıyım hocam birde ishaller ile de bir tablo yapabilir misinzi öksürük ve ateş ile olan tablomuz çok faydalı oluyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmalamis!! Tipik Turk doktoru!
SAKIN Antibiyotik vermeyin. " wbc 13 ona göre kanda enfeksiyon vardı pnömoni başlangıcı dedi " Goruyorsunuz, gunumuz doktorlari ne kadar CAHIL ve AHMAK! Oksurugu olmayan hastada; Zaturre teshis ediyor! "kaninda enfeksiyon var." demek icin, Turkiye'nin palavra Tip fakulteleri'nde egitim almak gerekir.
|
|
![]() |
|
sultan1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün hafif ateşi oldu yine halsizlik devam ediyor ishal artık su gibi değil yine ağrılı ve az az yapmaya başladı flagy başlamalımıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok. Dizanteri DEGIL.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|