|
Ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2021 Saat 07:08 |
Hocam merhaba, kızım 7 yaşında. Sabah 5 gibi ağlayarak uyandı. Sol kulak etrafı, şakak ve kaş üstünü gösterip başım ağrıyor diye ağladı. Masaj yapınca başına rahatlıyor dedi. Calpol verdim hocam. Bir ara rahatladı gibi oldu ama toplamda 2 saattir ağrıyor diye ağlıyor. Sürekli masaj yapıyorum. Şimdi kulak diyor. Acıyor diyor dokununca kulağa. Nöbetçi eczaneden illiadin aldık hocam. Ne yapabilirim başka. Sürekli ağlıyor. Bir haftadır grip hocam. Burnu tıkalı gibi.
Düzenleyen Adeniz - 07 Kas 2021 Saat 07:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin DAMLA, 5 gun, gunde:2x2/ser damla burun deliklerine damlatin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okumam mı yıllardır okuyorum. 3 gün kullanın derdiniz genelde. 5 gün demişsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kucuk cocuklarda 3 gun yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|