|
Uyuşukluk hissi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 17:24 |
Hocam 34 yaşındayım aniden sol taraf yanak içim uyuşuyor gibi oldu. Sanki dişçi iğne yapmış gibi, 1 kaç haftadır kulak ağrım vardı griptim burun akıntım baskı yapmış gibi. Acaba bağlantısı var mıdır, ya da neden olmuş olabilir. Bir haftayı geçkindir de fibromiyaljim arttı her tarafımı vuruyor. Onunla ilgili olabilir mi, çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuz Felci gelisiyor olabilir, sicak tatbiki yapin.
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim hocam, sıcak tatbiki yaptım çok daha iyiyim, sol yanakta hemen hiç kalmadı ama arada dudağımda hissediyorum azcık, sıcak uygulamaya devam edeyim mi, fibromiyalji her yerde geziyor bünyemde bunun için bir öneriniz olur mu acaba. tekrar teşekkür ederim. iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uygulamaya devam edin.
Magnesium takviyesi de iyi gelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|