|
Covid 19 Oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 19:53 |
Hocam merhaba sizi yıllardır okuyorum. Hocam gecen hafta önce 8 yaşındaki çocuk sonra biz burun akıntısı ardından koku kaybı yaşadık. Testimiz pozitif çıktı. Bugün 8. günümüz . Ben ve çocuk iyi ama eşim de giderek artan kesik kesik oksurukler var. İkimiz de çift doz biontech asılıyız. Kötüleşir diye çok.korkuyorummhocam bal sıcak içecekler limon sumak suyu her şeyi veriyorum ama öksürmesi azalmıyor sanki artıyor gibi. Ateş hiç olmadı. Kötüleşir mi acaba diye çok korkuyorum hocam acaba Allah korusun bu öksürük ?
Düzenleyen slax - 09 Kas 2021 Saat 20:49 |
|
![]() |
|
slax ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öksürük aralıkları ve şiddeti git gide sıklaşıyor hocam kesik kesik ama şidettli balgamsız 2-3 dakika ara ile öksürüyor
Düzenleyen slax - 09 Kas 2021 Saat 20:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O oksuruk, sizi KORUYOR! Oksurugu kestiginiz anda, hastalik goguse iner.
Hangi ilaclar hastaligi Akcigerlere indirir? 1- BUTUN oksuruk suruplari ( Peditus, Antibeksin gibi) 2- Grip ilaclari (Actifed, Sudafed, Aferin, gibi) 3- Allerji ilaclari
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|