|
Düşme fenalasma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Jasmined
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Düşme fenalasmaGönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 00:09 |
|
Hocam merhaba,
Belgin doruğun oglu Aydin birsel düşme sonrası sağlık gorevlilerin ısrarına rağmen hastaneye gitmeyi reddedip daha sonra fenalasarak hayatini kaybetmiş. Belki haberlerde okumussunuzdur. İnanılmaz aklim karisti. Dusme sonrası agiz ve ya burundan kan geldiği zaman hemen hastaneye mi gitmeliyiz. Ya da aydın birsel hastaneye gitmis olsa MR mi cekilecekti. düşme sonrası hemen gitmemek gerektiğini okumuştum ben sizden. Bu konudaki dusuncenizi cok merak ediyorum. Çocuklar düştüğü zaman ya da etrafımızda biri tam olarak nasıl hareket etmeliyiz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 02:39 |
|
Dustugu icin mi, beyinde hasar olmus, yoksa, BEYINDE HASAR oldugu icin mi dusmus??
Ayni sey; kalca kiriklarinda da oluyor.. Kalca kemigi kirildiginda sahis DUSER.. Dusme ile kalca kemigi kirilmaz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|