|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 379 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 16:26 |
Hocam merhaba kızım mart 2014 doğumlu. Bir hafta önce ateşsiz bir grip başladı. Bu sabah kulağım ağrıyor deyince iliadin damla başladım. Ateşte yükseliyor. Bactrim şurup alalım mı? Ölçü olarak nasıl vermeliyiz? Teşekkürler.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 379 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de kullanacaksak kaç gün kullanmalıyız? Kızım 26 kg.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5gun, gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine, yatar durumda damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini ayni tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Tekrarlayan ve ates ile beraber olanlarda ilaveten, Bactrim surup (20 kiloya kadar) gunde:2x1 olcek, 20 kilo ustune, gunde:2x2 olcek, 5gun verin. Damla bulamazsaniz, Spreyini,baska bir damlalikli siseye bosaltarak kullanin. Eski cevaplari okuyun. Bu sahtekarligin ne kadar yaygin uygulandigini goreceksiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Evet hocam okuduğum için biliyorum, damlası yok dediler. Spreyini aldım evdeki damlalıkla kullanacağım. 😎
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam kızımın ateşi düştü, kulak ağrısıda geçti. İliadine devam ediyoruz. Bactrimi içtikten sonra kusuyor. Ne yapabiliriz?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam tekrar rahatsız ediyorum. Dediğiniz gibi ilacı vermedim. Kulak ağrısı hiç yok. İliadine devam ediyoruz fakat sabahtan beri ateşi 37.8lerde. Ateşten korkmuyorum, düşürmüyorum da ama gribin yaptığı bir ateş mi? Yoksa farklı bir şey midir? Bir gün ara verip tekrar yükselmeye başlayınca tedirgin oluyorum.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
38 ustune "ates" denilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|