Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mukuslu kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mukuslu kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alice0334 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alice0334 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mukuslu kaka
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 17:13
Hocam 18 günlük bebeğimde 2-3 gündür mukuslu kaka takip ediyorum doktoruma sorduğumda süt alerjisi dedi ve bana diyet bebeğe mama önerdi mukuslu kaka tek balına alerji belirtisi midir acaba yardımcı olur musunuz 

Düzenleyen Alice0334 - 15 Ara 2021 Saat 17:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 18:52
Turk doktorlari; "YEni Dogan" ile hicbir bilgileri yoktur.. 
Kargadan baska kus, Allerji den baska hastalik bilmezler... 
SAKIN o salak doktora inanmayin. Bu tur kakalar gene bu ahmak doktorlara kanip, 3 saatte bir beslerseniz, 
asiri beslenmeye bagli olarak olusur. 
Turk doktorlara kanip, her 3 saatte , uyuyan bebegi bile uyandirip, beslerseniz boyle sikintiya sokarsiniz.
3.5 kilo ve ustu doganlarda, bir ogunde;90ml den fazla vermeyin.
Meme veriyorsaniz; Uyanip agladiginda verin ve bir memede 10 dakikadan fazla tutmayin. 
Yeni Dogan Ozellikleri ile ilgili makalemi YAZARLAR kismindan okuyun.  
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alice0334 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 20:11
Bebeğim 3800 doğdu bugün ölçüldü 3850 olduğunu söylediler mama başlamak istemiyorum ama hemen alerji demeleri korkuttu beni hocam bir sürü senaryo yazdı dikkat etmezsen şöyle olur böyle olur diye 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alice0334 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 20:15
Beslenme olarakta sakın 2.5 saati geçirme geceleri uyandırıp besle dediler uyuyan çocuğu uyandırınca çıldırıyor resmen uykuna geçene kadar bu alerji meselesi bu kadar hortladı bu ara keşke geniş kapsamlı bir yazı yazsanız ve faydalansak hocam inanın çok ihtiyacımız var yeni anneler olarak kaka incelemekten hal kaldık
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 23:46
10 seneyi geckin suredir anlatiyorum.
1- Turk  cocuk doktorlarina inanmayin.
2- Yeni Dogan doneminde, ASLA allerji olmaz.  Allerjiler uzun sure ve  defalarca o "madde" ile karsilarma
 sonucu olusabilirler. 
Cocuk agladiginda besleyin, kakasi duzelir. 
Sizi kasten 2.5 saat deniliyor ki, bu sekilde basiniz belaya girsin ve daha sik doktora gidesiniz. Gittiginizde de
bu sekilde; "allerji" bahanesi ile soyup sovana cevirecekler.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.