|
Mukuslu kaka |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Alice0334
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alice0334
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Mukuslu kakaGönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 17:13 |
|
Hocam 18 günlük bebeğimde 2-3 gündür mukuslu kaka takip ediyorum doktoruma sorduğumda süt alerjisi dedi ve bana diyet bebeğe mama önerdi mukuslu kaka tek balına alerji belirtisi midir acaba yardımcı olur musunuz
Düzenleyen Alice0334 - 15 Ara 2021 Saat 17:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 18:52 |
|
Turk doktorlari; "YEni Dogan" ile hicbir bilgileri yoktur..
Kargadan baska kus, Allerji den baska hastalik bilmezler... SAKIN o salak doktora inanmayin. Bu tur kakalar gene bu ahmak doktorlara kanip, 3 saatte bir beslerseniz, asiri beslenmeye bagli olarak olusur. Turk doktorlara kanip, her 3 saatte , uyuyan bebegi bile uyandirip, beslerseniz boyle sikintiya sokarsiniz. 3.5 kilo ve ustu doganlarda, bir ogunde;90ml den fazla vermeyin. Meme veriyorsaniz; Uyanip agladiginda verin ve bir memede 10 dakikadan fazla tutmayin. Yeni Dogan Ozellikleri ile ilgili makalemi YAZARLAR kismindan okuyun.
|
|
![]() |
|
Alice0334
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alice0334
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 20:11 |
|
Bebeğim 3800 doğdu bugün ölçüldü 3850 olduğunu söylediler mama başlamak istemiyorum ama hemen alerji demeleri korkuttu beni hocam bir sürü senaryo yazdı dikkat etmezsen şöyle olur böyle olur diye
|
|
![]() |
|
Alice0334
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alice0334
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 20:15 |
|
Beslenme olarakta sakın 2.5 saati geçirme geceleri uyandırıp besle dediler uyuyan çocuğu uyandırınca çıldırıyor resmen uykuna geçene kadar bu alerji meselesi bu kadar hortladı bu ara keşke geniş kapsamlı bir yazı yazsanız ve faydalansak hocam inanın çok ihtiyacımız var yeni anneler olarak kaka incelemekten hal kaldık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2021 Saat 23:46 |
|
10 seneyi geckin suredir anlatiyorum.
1- Turk cocuk doktorlarina inanmayin. 2- Yeni Dogan doneminde, ASLA allerji olmaz. Allerjiler uzun sure ve defalarca o "madde" ile karsilarma sonucu olusabilirler. Cocuk agladiginda besleyin, kakasi duzelir. Sizi kasten 2.5 saat deniliyor ki, bu sekilde basiniz belaya girsin ve daha sik doktora gidesiniz. Gittiginizde de bu sekilde; "allerji" bahanesi ile soyup sovana cevirecekler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|