|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2021 Saat 01:10 |
Merhabalar Kadir dr.kizim 10yasinda 6gundur ateşi var.korona testi negatif cikti dogru bakildisa bilmiyorum.hic biseyi yok sadece ateşi var 39civari.kan tahlilleride temiz belliki viral bisey.bu kadar ates surmesi normalmi?koro a olsa cocuklarda ne gibi arizalar olur?
|
|
![]() |
|
Pervin85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyoz mononukleoz dusundum ama mono normal
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi Coxsackie viruslari da benzer tabloyu yaratir, hicbir onemleri yoktur.
|
|
![]() |
|
Bu kadar ates olmasi normal mi?bugun 7.gun 37.8 aksam cikti yine.cocuk yorgun dustu atesten.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal. Korkmayin, Ates ile ilgili makalelerimi Yazarlar kismindan okuyun.
|
|
![]() |
|
Kadir bey merhaba.simdi bizim ates indi 1hafta gecti uzerinden hala hogazim agriyo diyodu bogazda da beyaz seyler var.bugun yuzu kip kirmizi sanki sogukta kalirsinya oyle kitmizi kulaklarda ,kollarda ve gogustede dokuntuler cikti kizil gibi.simdi bu kizilmi?antibiotik baslayal8mmi?aslinda ben bogaz kulturu yaptirmistim nasilda olur streptakok A cikmaz.negatif diyodu.yanlismi baktilar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
resimag.com/p1/fbdaf6773f3a.jpeg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|