|
Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Züleyhanaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Züleyhanaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2021 Saat 06:12 |
Merhaba hocam Ben ablam sayesinde size denk geldim 21 aralıkta kızım 5. Ayını bitiriyor 2900gr ve 49 cm doğdu 2 haftalıkken gaz sancısı başladı ardından kusmalar başladı gaz ilaçları kullandık işe yaramadı gaz ile beraber kusmalar başadı ilk az az kusardı ve kesik peynir gibi gün geçtikçe çoğaldı artık bi süre sonra yetişkinler gibi kusmaya başladı yani sanki mide hiç sindirmemiş onunla beraber ishal özel hastaneye gittik sadece gaz var dedi kusma normal bekledm ve sürekli emzirdim günde bir iki kere ama fışkıracak şekilde kusuyordu 2 aylıkken özel kliniğe gittim orda reflü denildi kaka ve idrar tahlili yapıldı süt alerjisi ve laktoz intoleransı denildi osicol laktaz enzimi ve maflor yazdı mafloru kullanınca çok kötü oldu bıraktım osicola devam ettim kullanmadığım bişi kalmadı ama pişiği geçmedi ara ara geçiyor sadece 4. Ayında soğuk aldı çok öksürüyor burun akıntısı öksürdükçe de kusuyordu balgam lı yine gittik kan değerleri iyi dedi osicola devam dedi ve antibiyotik ve buhar verdi ama kusmalar bi ara baya azaldı sonra yine başladı gavisconda işe yaramadı ve şuan motilium diye bir şurup verdi gün içinde kaşık mamasıda veriyorum ama genellikle emziriyorum çok yoruldum artık şifa Allah'tan birde size yazmak istedim bu süreçte çok yanlışlarımda oldu ama herkesten bir ses çıkıyordu bende ne yapacağımı şaşırdım ilk olunca hocam şuan kusma devm su şeklinde mide sindirmiyor gibi gaz durdu ve şuan kilo 7.100 grm boy 64
Düzenleyen Züleyhanaz - 17 Ara 2021 Saat 13:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin ne yanlisiniz olcak.. Yanlisi olan, keriz Cocuk doktorlari.. Yeni Dogan hakkinda en ufak bir bilgileri YOKTUR.
Ilk sayfada; "Yeni Dogan Ozellikleri" makalemi okuyun. 1- 20gun aksami GAZ baslar! 2- Gaz sebebi, hareketsizliktir. Her beslenmeden sonra ve agladiginda, kucaginiza alip, sirtinin bel kismina, avucunuzu onun sirt seklini alacak sekilde bukup, alkis yaptiginiz kuvvette vurun. 3- Kusmalari ASIRI fazla beslenmesinden. O SALAK doktorlarin iddia ettikleri hastaliklardan teki bile olsa, bebek kilo alamaz. Sakin bu SALAKLARA inanmayin, SAKIN, oyle, 2 veya 2.5 saatte bir filan beslemeyin. Bu yalanlari KASTEN oyleyip, sizlerin daha sik doktorlara gitmeniz saglaniyor. Butun ilaclari kesin, hepsi sarlatanlik, ve dolandiriciliktir. 4- Pisik icin, Desitin, Popolin, Nivea gibi koyu kremlerden birini kullanin ve kizarikliklar gecene kadar, pisik kremi yerine, gunde:2x1 Hipokort merhem surun. 5- Beslenme aralari en az 3 veya 4 saat olsun. ASLA Turk doktorlarinin guduk akillarina uyup, uykudan uyandirip, beslemeyin. Uyandiginda besleyin. 6- Sakin kimseyi dinlemeyin. Etrafinizdakiler, bu SALAK Turk doktorlarini dinlemis olanlardir. 7- 4 ayindan sonra, bebek donmeye ve hareketlerini arttirmaya basladiginda, GAZ BITER! Siz 4 ay boyle azap cektiklerinizle kalirsiniz. Cok okumaniz lazim. Makalelerin tamamina goz atin. |
|
![]() |
|
Züleyhanaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Züleyhanaz
Anladım hocam çook sağolun evet şuan baya hareketli ve dönüyr ki sizin dediğiniz gibi yapacam gerçekten öyle sadece para verip durduk. Size yazmadan önce okumuştum ama yine okuyacam ççook sağolun Allah razı olsun 🤗
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Züleyhanaz
Son bişi soracam hocam son 1 aydır ssadece 100 grm almış bu normal.midir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri kilo almis!!!
Hem dogumdaki 400gram acigini kapamis, hem; 100gram fazladan almis. Sismanlik olmasin diye bunye bu sekilde istahi kapatir. Boy-Kilo cetvelinden takibini yapin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Züleyhanaz
Tamam hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Züleyhanaz
Tekrardan merhaba hocam sizin dediğiniz gibi yapıyorum şuan ama 5 gündür sırtında ufak pütür pütür şeyler çıkmış yoğurt tattırmıştım ondan olabilir mi yoksa süt alerjisimi dir anne sütünden hariç hiç bişi kulanmıyorum şuan herşeyi kestim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Züleyhanaz
Burdaki doktorlar süt alerjisi var dediler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|