|
Osteokalsin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 20:55 |
Dr bey Kızım 5 yaş 3 ay boy 116 kilo 19.7 kg Bu osteokalsin degeri neyi gösteriyor bilgi alabilirmiyim internette okudum ama çok anlamadim
Birde tok karnına verdiğimiz kanda kolesterol değerleri yüksek çıkmıştı doktor aç karnına tekrarlayın dedi bu yükseklik önemli birsey mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor SALAK olunca, iste sizi boyle dolandirirlar!
1- 5 yasindaki bir cocukta, NIYE KOLESTEROL BAKILIYOR??? Allahin sahtekari! Sirf laboratuvardan yuklu komisyon (veya Performans) alabilmek icin, istem listesini sisirmis! 2- Tabii ki AC KARNINA bakilir, o PUST Laboratuvar NIYE sizi uyarmadi?? Bir daha yapacak, bir daha ucretlendirecek. Bunlarin yatacak yerleri YOK.. Sakin tekrar gitmeyin. 3- D vitamini anormal DUSUK ve buna bagli olarak, kemiklerden devamli Kalsiyum sokuluyor ve bu yuzden Osteokalsin yukseliyor. 16 yasina kadar duzelmezse, menapozdan sonra kesin Osteoporoz gelisir. Turk doktorlari bu D vitamini-Kalsiyum-Alkalen Fosfataz-Osteokalsin baglantilarini bilmezler.. Okusalar bile kafalari basmaz.. HEMEN; 1 ampul Dvit3 icirin ve 1 ay sonra tekrar icirip, Mart ayinda tekrar D vitamini olcumu yaptirip bana yazin. Bakalim tekrar gittiginizde bu "muhtesem' doktor ne buyuracak? SAKIN bana sormadan bir ise girismeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2021 Saat 19:24 |
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey osteokalsinin görevi nedir? Yükselmesinin ne zararı olur?
Dvit ampul geçen sene içtiğimiz çok kötü kabız olduk bu yil cesaret edemedim.siz yapmaz dediniz ama korkumdan veremedim Kolesterolüde kafama takmadım.sadece osteokalsini merak ettim nedir diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kabizlik ile D vitaminin NE ALAKASI OLABILIR???
Hemen anlattigim surelerde D vit3 ampuleri icirin. Osteokalsin'in bir gorevi YOK! D vitamini olmadigi icin, kemiklerden SOKULUYOR! Kemigin proteini! Sebep degil, SONUC!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2021 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam doktor bey yarın alıp veriyorum aç yada tok farkediyormuydu?
Kemik yapısını bozabilir ozman değil mi? Boy kisaligina sebepte bu mudur? Boyu şuan kısa değil ama kısa olsun da istemem
Düzenleyen Gunes05 - 24 Ara 2021 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ac-tok farketmez. Bir parca ekmege damlatip yedirin, veya bir parca yogurda karistirin.
Zamanla; X-veya O- bacak gelisebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|