|
Kaka ile ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2021 Saat 20:58 |
Dr bey 5 yaş kızım bir kaç gündür kakasi normalden ince yapıyor kaka sert değil yumuşak kıvamda bu şeker ve yağ alımı az olduğu için olabilir mi?
Birde 2 gün önceye kadar bir kaç gün duphalac kullandik
Düzenleyen Gunes05 - 24 Ara 2021 Saat 20:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az yedigi icin olur. Sikintisi yoksa, dert edinmeyin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az yese kabız olmazmiydi?Okulda az yiyor akşamdan akşama düzgün birseyler yiyebiliyor ama kaka yumuşak ve hergun düzenli yapıyor. Duphalac kesilmeli mi ? Birde kepekli ekmek buna sebep olur mu?
Düzenleyen Gunes05 - 24 Ara 2021 Saat 21:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman; "az" demiyeyim, "nisbeten az" diyeyim..
Duphalac gerekmez. Cocuklarda kepekli ekmek gerekmez, demir emilimini bozar!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yemesiyle alakalı diyorsanız sorun değil doktor bey ben emilim bozukluğu yada bağırsaklarını problem mi var diye korktum. 2 güne bir yapıyordu geçen hafta biraz kati yapiyrdu.duphalac başlamıştım.ondan sonra ince ve yumuşak olmaya başladı bu yüzden sordum
Kepekli ekmegide kabız olmasın diye veriyordum bundan sonra vermiyeyim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|