|
Kulak agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yayan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2021 Saat 00:06 |
Hocam merhabalar. Kızım 45 aylık. Hocam burnundan dolayı gecen hafta 5 gün illiadin kullandık 3 gündür kullanmıyoruz illiadini.
Balgamlı öksürüğü vardı cuma günü saglık ocagında üst solunum yolu enf. Dedi doktor cefax yazdı. Almadım. Evde bactrim vardı cumadan beri bactrim kullanıyorum. Bugün sabahtan beri kulağım agrıyor dedi kızım. Arabada falan radyo actrmadı kulagım ve basım agrıyor diye. Sürekli ilaç içir anne kulagm ve basım cok agrıyor diyor. Bugün kresten aldım eve 3km hocam. Arabaya biner binmez uyudu. 2 gündür cok istahsız. Ve bu aksam 22.30 gibi atesi 40 ı gördü. 39 ken 1 ölcek calpolverdim. 40 a kadar hem bas hem bilekten atesi cıktı. İlacın üstünden 2 saat gecti suan atesi 37.6
Hocam size sorum şu kulakla ilgili bir skntıysa hangi testi yaptrmalıyız ? Sabah gidip yaptrmak istiyorum. Ya da herhangi bir tahlil öneriyor musunuz. Malum doktorlara gidince kurtulamıyorz ellernden. Hocam illiadini 3 gün önce bıraktık. Bactrimde 4. Gün bugün. Cok teşekkür ederim.
Düzenleyen yayan - 28 Ara 2021 Saat 01:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun "testi" filan YOK!
Kulak agrisi DAIMA, Griplerin arkasindan olur....Asla antibiyotik gerekmez. Kulakta agri oldugunda sadece, Iliadin damla kullanin. Ates=38 ve ustu atesdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|