|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2021 Saat 02:23 |
Hocam saygılar. Ben 42 yaşında kadınım. Eşim 46 yaşında
Eşimin salı gününden beri devam eden yüksek ateş halsizlik var Baş ağrısı öksürük te var hocam Burun akıntısı boğaz ağrısı yok Bu akşam aynı belirtiler bende başladı. Ateş 40 dereceyi buluyor Eklem ağrısı uyutmuyor Grip için anlattıklarınızı uyguluyorum Evde bu saatte sadece parol var. Ağrı çok şiddetli. Ateşi düşürmemek için içmemeye çalışıyorum ama bu akşam için içsem bir şey olur mu Hocam 6 yaşında kızımı hep tavsiyelerinizle büyütüyorum 40 derece ateşte bile ateşi düşürmüyorum Yetişkin biri de 40 derece ateşi kaldırabilir mi Kıymetli vaktinizi aldım Allah razı olsun Çok seviyor çok güveniyoruz size
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 derece atesi, cocuklar bile kaldirir. Ates ile ilgili makalemi, Yazarlar kismindaki listede, en altta olani
once, sonra digerlerini okuyun. Atesden korkmayin. Ates sizin koruyucunuz. Ilac icin; dayanabildiginiz kadar dayanin, gerekirse kullanin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ara 2021 Saat 02:55 |
|
![]() |
|
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Hocam Allah sizden razı olsun her zaman imdadımıza yetişiyorsunuz.
Benim ateşim bu gün düştü. Burun akıntısı hapşırık başladı. Yalnız akşam koku almamaya başladım. Eşimin (46 yaş erkek) 6 gündür 40 derece ateş devam ediyor. Arada öksürüğü var. 2 gündür parol bile içmiyor sabrediyor. Terliyor ateş 38,5 a düşüyor sonra yine 39,5-40 Hocam yarın test vermeye gideceğiz Eşim çok bitkin. Sırt ve kas ağrıları var. Hocam covidle ilgili yazılarınızın çoğunu okumaya çalıştım Hastalık arazları eşimde çok olduğu için, ve maalesef 3 doz sinovac aşısı olduğu için soruyorum Hatta 3. Doz aşıyı 1 hafta önce oldu. Bakanlığın vereceği ilaçlardan kullansın mı Durumunda hiç bir iyileşme olmadığı için çok endişeliyim Ailesinde kalp rahatsızlığı yaygın. Kıymetli vaktinizi alıyoruz Tekrardan cevap verirseniz çok mutlu oluruz Sağolun var olun hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evde oldugunuz surece, ilac kullanmayin, ates dusurmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Oca 2022 Saat 02:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|