|
Oglumun sorusu var size |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 00:34 |
Merhaba kadir tuğcu bey abi ben batuhan 13 yaşındayım ve gelecekte çok iyi bir doktor olmak istiyorum ama benim fark ettiğim kadarıyla siz diğer doktorlardan daha farklı daha doğru bilgilere sahipsiniz sizin gibi güzel ve doğru bilgiye sahip pek doktorumuz yok bana göre bunun nedenide türkiyenin doktoruna değer vermemesinden oluyor peki siz nasıl doğru bilgiyi buldunuz diğer doktorlarla aynı kaynakları okumuyormusunuz bende gelecekte sizin gibi iyi bir doktor olmak istiyorum ve amerikaya gidip orda değer verilen birisi olmak istiyorum peki siz bunu nasıl başardiniz doğru bilgiyi nasıl buldunuz
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- ASLA Turk hocalarin derslerini dinlemedim.
2- ASLA Turk hocalarin kitaplarini okumadim. 3- Butun derslerin Ingilizce ve en iyi olanlarinin kitaplarini alip okudum. Bunun icin de cok iyi seviyede Ingilizce bilmeniz sarttir. 4- Orta Okul ve Lisede; Biyoloji, Matematik, Fizik ve Kimya derslerini cok iyi ogrenin. 5- 1cm kac mm dir, 1/5 ile 1:5 arasindaki farki bilmeden sakin Tibbiyeye gitmeyin. |
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir yaşındaki bebeğe hem onceair alerji tozu hem deloday şurup verdiler 6.5 yaşındaki oglumada cigneme tableti ve burun spreyi üç cocugumada alerjik rinit teşhisi koydular büyük kızım şuan 9 yasinda ve gerçekten dediğiniz gibi ikinci sınıftan sonra maşallah eskisi gibi kolay hastalanmiyor şimdi size sorum eğer çocuklarım gerçekten alerjik rinitse alerji ilaçlarını kullanmazsam rinit astima çevirir mi eşimin babasında saman nezlesi var bende ve eşimde herhangi bir bir sıkıntı yok eşimin sürekli burun tıkanıklığı var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlarinin; Bebeklerdeki; Astim, Bronsit, Zaturre baslangici, Allerjik Rinit gibi teshislerine kesinlikle
inanmayin.
Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler, hepsine bu sacma teshislerden birini soylerler. Allerjiler, Allerjik rinitler ve Astim DAIMA, bebekliginde steril bakilmis bebeklerde, 6-7 yaslardan sonra olur. 1 yasindaki bir bebekte ALLERJILER veya ASTIM OLMAZ!! Verilen ilaclarin TAMAMINI hemen kesin. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimim Forum ilk sayfasindan okuyun. Butun yazdiklarimi bugunden baslayip, geriye giderek okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Oca 2022 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
Hocam inanın hergun okumaya çalışıyorum çok teşekkür ederim o zaman evdeki tüm alerji ilaçlarını toplayıp atıyorum içim rahat bir şekilde Allah size uzun ömürler versin hocam
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam sizi ikide bir rahatsız ediyorum lütfen kusura bakmayın bir aydır kısır bir döngü yaşıyoruz öksürük grip hapşırık burun akıntısı kulak enfeksiyonu iyilesmeden başa sariyoruz birinci sınıf giden 6 5 yaşındaki oglum ve bir yaşındaki bebeğim geçen ay kulak enfeksiyonu ve bronsiolit olduğunu yazmıştım size hava vermiştim siz tüm ilaçları kesin demiştiniz ilaçları kesmiştim iyi oldu sadece iki gün iyi oldu sonrasında burun akıntısı ve arada öksürük başladı ama keyfi yerindeydi burnunu sık sık temizledim iyiydi ama bugün sabahtan beri öksürük şiddetlendi boğazı genzi dolu özelikle uyuyunca öksürük başlıyor ne yapıyım hocam doktora gitmek istemiyorum artık gene bi dünya hava ve ilaç verecekler ama bir yandan da korkuyorum götürmesem dahami kötü olur diye çok çaresizim hocam lütfen nasıl geçecek bu hastalıklar
|
|
![]() |
|
Hocam bir yaşındaki oğlum sanırım adenovirus oldu ilk önce burun akıntısı göz capaklanmasi hapşırık oldu onlar geçti şiddetli öksürük başladı dün gece öksürükten uyuyamadi burnuda tekrar akmaya başladı bal limon günde kaç kere verebilirim iki üç kere veriyorum goldmix damlattim burnunu temizliyorum başka ne yapabilirim geçen ay bronsiolit olmustu hava ve iğne kullanmıştık sonra size sorup havayı kesmiştim gene bronsiolit olmasından korkuyorum doktorada goturmek istemiyorum verdikleri ilaçlar belli zaten ayni hatayı yapmak istemiyorum ama aynı zamanda da dahada kötü olur diye korkuyorum lütfen yardım edin hocam çok üzgünüm
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor.. Anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|