|
Sinüzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sema karamurt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sema karamurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 20:01 |
Hocam merhaba 4 yaşındaki kızımın 2 gündür ateşi var beraberinde öksürük ve sarı burun akıntısı var. Evde idare etmeye çalıştım ama 39 a çıkınca acile götürdüm ve kan tahlili temiz çıktı röntgeninde de sorun yok doktor sinüzit dedi. Parol, allerset, amoklavin ve pedifen verdi. Sizde verdiği ilaçları kullanmalı mıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HICBIRINI kullanmayin.
Rontgen de sorun yoksa, NASIL, Sinuzit diyebildi?? Bugundan basliyarak cevaplarimi okuyun. Bos zamanlarinizda da, ilk sayfadaki makale listeme goz atin, ilgili olanlari da okuyun.
|
|
![]() |
|
Sema karamurt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sema karamurt
Çoğunu okudum hocam peki ne yapmam lazım öneriniz nedir? Çocuk doktoruna randevu aldım onun teşhis koymasını mı beklemeliyim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sema karamurt
Hocam kan tahlillerinde
alkalen fosfatas 148 CRP 0.99 FOSFOR 4.85 Glukoz açlık 101.20 Bazofil 1.3 Hemoglobin 10,88 Hematokrit 33.7 Ortalama eritrosit hemoglobini 26.44 Kreatinin 0.54 Sodyum 133 Üre 46.70 Bun 22.24 Ürik asit 9.60 Anormal değer gözüküyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC: normal olduguna gore, Antibiyotik gerekmiyor.
Grip geciriyor. Turk doktorlara gorunseniz, ya Astim, ya da Zaturre baslangici derler, sakin inanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sema karamurt
Çok teşekkürler hocam içim rahatladı. Ben zaten antibiyotik kullanmayı tercih etmiyorum mecbur kalmadıkça. Antibiyotik kullandığımda çok sık hasta oluyor çocuklar. Hep doğal yöntemlerle tedavi ediyorum. Biraz uzun sürüyor ama etkisi daha çok oluyor. Kolaylıkla hasta olmuyorlar. Zaten tıpta kullanılan ilaçlar da bitkilerden elde edilmiyor mu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|