|
40 derece ateş ve balgamlı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2022 Saat 17:15 |
Merhaba Kadir Bey,
Herkesin ve bizim sürekli yaşadığı gribi 3,5 yaşındaki kızım yine yaşıyor. Ciğerden gelen balgamlı öksürük ve ateş, bgn 3.gün oldu. Sadece serum fizyolojik, ballı limon ve coldmix başucuna damlatıyorum. Ancak ateş 40,3 e kdr çıktı. Ateş düşürücü vermeli miyim? Halsizlik ve uyku halide yapmaya başladı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfada, Yazarlar kismindaki: "Ates ve Havale" ile ilgili makalemi okuyun.
|
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazınızı okumuştum zaten Kadir Bey. Havaleden korktuğum için sormadım. ateş düşürücü vereyim mi diye sadece halsizlik,huzursuzluk olunca verilebilir yazmıştınız diye hatırladığım için sordum?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dayanabildigi kadar dayanin, son care olarak kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|