|
Bronşit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fatmafatih
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatmafatih
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BronşitGönderim Zamanı: 16 Oca 2022 Saat 13:49 |
|
Oğlum 3 yaşında 3 aydır burun tıksnıklığı ve balgamlı öksürükle hastaneye gidiyoruz.Bazen bronsit bazen bronşiolit diyerek antibiyotik, iburamin zero, perebrol, iliadin, izotonik su veriyorlar.Hatta her gittiğimiz doktor iğne de verdi ve ilaçlarımızı saatı saatıne kullanmazsak zatüreye çevireceğini söylediler.Tüm ilaçları saatinde içirdim ve cocuk iyileşiyor.Aradan 10 gün geçtikten sonra yine başlıyor.Önce burun tıkanıyor sonra öksürük başlıyor ve hemen hırıltılı balgamlı öksürüğe dönüyor.Yıne doktora gidiyoruz.Son götürdüğüm doktor artık buhar makinası kullanmamız gerektiğini söyledi 4 saatte bir ventolin, günde 2 kez cartoir kullanmamamızı söyledi.15 gün buhar verdim iyileşti ama 5 gün sonrasında yine başladık.Artık ne yapacağımı bilemez oldum.Lütfen yardımcı olur musunuz.Buradaki yazıları okuyarak bal limon verdim ama artık balgamlı öksürük başladı.Doktora götürmek istemiyorum.Dr.kadir tuğcu çocuk hastalıkları kitabınızı da aldım.Daha ne yapabilirim hiçç bilmiyorum önerilerinizi çok merak ediyorum şimdiden çok telekkkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2022 Saat 18:59 |
|
Tipik bir: "Sahtekarligin 3 safhasi" uygulamasi. (Bu yazimi, Forum ilk sayfasindan okuyun)
Keske 3 sene evvel yazilarimi okumus olsa idiniz bu sahtekarlarin elinde boyle dolandirilmazdiniz. 1- Iki yasindan sonra; Bronsiolit gorulmez. 2- Uc seneden beri bu cocuk HIC MI Grip gecirmedi? Hep; "Bronsit", hep "Bronsiolit"!! (Artik Astim diyemiyorlar) Goruyorsunuz bu doktorlarin ne kadar ahlaksiz sahtekarlar olduklarini! Butun ilaclari kesin ve sadece benim anlattiklarimi uygulayin. VE hele, sakin Kortizonlu spreyleri kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|