|
Baş ağrısı gibi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neşe Feyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Neşe Feyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2022 Saat 21:21 |
Sayın Hocam Mrh
İyi olduğunuzu umarım.13 yaşındaki oğlum ile ilgili görüşlerinizi rica edecektim.2 Haftadır başında kurtulmak istediği bir sorun olduğunu söylüyor.Ağrı değilmiş.Her ne ise başında geziyor.Önceleri okuldan gelince söyleniyordu.Okulda çok gürültü var.Yoruluyorum başım ağrıyor diye.Şimdi okulda tatil yine şikayet ediyor başından.Daha önce kalbi ile ilgili şikayet ediyordu.Sizin tavsiyelerinize uydum doktora götürmedim.O şikayetler bitti.Şimdi başım diyor.Psikolojik olabilir mi?Ekranada uzun saatler bakıyor.Daha önceki yazılarınızı okudum.Önemli gibi durmuyo sanki ama çocuğun şikayetleride çok üzüyor.Bugün isteğiüzerine cuma günü için çocuk doktoruna randevu aldım.Gereksiz tomografi istenir diyede endişe ediyorum.Ne yapayım hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
ONCE, bir Goz doktorunun gormesi daha iyi olur.
Cocuk doktoruna HIC gitmeyin.
|
|
![]() |
|
Neşe Feyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Neşe Feyza
Sayın Hocam 4.5 numara miyop .Bir ay kadar önce göz numarası değişti. Yine de göze gidelim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yanlis gozluk cami verilmis veya yanlis olculmus olabilir.
BASKA bir Goz doktoruna gidin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Neşe Feyza
teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|