|
Omicron mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2022 Saat 21:23 |
Hocam merhabalar .2 gün önce eşimde 38.5 maş.ateş ,halsizlik ,sırt ağrısı oldu ben,eşim,annem 2 doz biontec aşılıyız bugün iyi şükür.Bende hafif sırt ağrısı,boğaz ağrısı,halsizlik var ateş yok.Ame oğlumda 9 yaş aşılı değil tabi ateş başladı 38.5 civarı şu an tek korkum başım çok ağrıyor diyor.Krup çok geçiren bir çocuktu 2 senedir azaldı.Bu hastalıkta kurup yapıyormuş korkuyorum hocam sizle büyüttüm. Ne yapalım hocam? Coldmix kullandım birtek. Hocam int.baktığımda omicron belirtilerine benziyor biz aşılıyız oğlum için endişeleniyorum test yaptıralım mi?
Düzenleyen Aybrsm - 25 Oca 2022 Saat 21:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid ile alakasi YOK, Grip geciriyor.
|
|
![]() |
|
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederiz hocam,iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|