|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevillll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2021 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2022 Saat 23:37 |
Hocam sürekli aynı şeyler soruluyor ancak çok zor durumdayım. 4 yaşındaki oğlum okula başladı ve hastalıklarda başladı. Daha önceden de sormuştum ve tavsiyenizle ilaç kullanmadık hiç ağrı kesici dışında. Ancak beni zorlayan konu geniz eti midir burun tıkanıklığı mıdır çözemedim tam ama oğlum okula başladığından beri geceleri horlamaya ve uyku apnesi gibi nefesi kesilmeye başladı. Grip geçirdi kaç defa ilaçsız atlattık ama bu tıkanıklığa ne yapabiliriz. Ateş öksürük yok gündüz ağzını kapat nefes al diyorum burnu açık ama konuşması boğuk sesi gariplesti ve en büyük problem geceleri rahat uyku uyuyamamasi. Ve gece ilk yattiginda aşırı derecede terliyor. D vitamini takviyesi kullanıyoruz. En son 1.5 yıl önce kan sayımı yapılmıştı kansızlık yoktu. Gece horlama nefes kesilmesi için ne yapabiliriz. Cold mix kullanıyorum. Petege sıcak su koyuyorum ama olmuyor. Uzun oldu kusura bakmayın ama geceleri uykusuzluktan mahvoldum artık.
|
|
![]() |
|
Sevillll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2021 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de geçirilmiş covid yok ancak ağır şekilde iki hafta önce ve bir ay once grip olduk tat koku gitti. Misc sendromu diye birşey çıkmış oğlumda da dudaklarda kızarıklık ve kuruluk vardı iki hafta önce geçti. Ondan önce de konjoktivit ve ishal vardı.bu haftada gözlerinin beyaz kısmında kızarıklık var hatta gözüne ne yaptın cokmu kasidin falan diye sormuştum farkedince ama gecmeyince uykusuzluktan sır diye düşünmüştüm.
Böyle bir ihtimal var mıdır? Ne yapmamız lazım. Çok teşekkürler şimdiden hocam.
Düzenleyen Sevillll - 28 Oca 2022 Saat 00:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mis-C, Covid gecirenlerde olur.. oyle tepeden inme olmaz.
Takip edin, ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam covid olup olmadigimizi bilemedik tam olarak temasliydim ama test negatif çıktı. Bir de bugün sabah kalktığında basım çok ağrıyor dedi. Geçen haftada agridigini söylemişti. 4 yaşındaki çocuğun baş ağrısı olması normal mi? Gece horladigi ve rahat uyuyamadigi çindir diye düşündüm ama hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|