|
hastalık yurt dışı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 20:27 |
hocam merhaba 4 yaşında bir oğlum var. hollandada yaşıyoruz.
3 gündür vücudu kırık ve 2 gündür de 38.5 üstü ateşi devam ediyor. kreşte bütün öğretmenleri kovid oldu. Ağız salyasından yapılan kovid testinden yaptım negatif çıktı. oğlum çok halsiz burada öyle kolay doktora gidilemiyor ve gidilmeden öncesinde kovid testi isteniyor burundan yapılan. oğlum ddy'li doğduğu için burnuna bişi sokturmak istemiyorum. (istanbulda sizi ziyaret etmiştik) evdeyiz her türlü karantina uyguluyorum. hocam sorum ise şu. biraz bakteriyel enfeksiyona benziyor. sabah kulağımda ağrıyor dedi. öksürüğü yok ateşli halsiz az sıvı alıyor. az aralıklarla ama çokça uyuyor. kaç gün daha ateşi takip edeyim? herhangi bir durumda elimde ceftine ve baktrim var. bunlardan hangisi verilebilir? bir de baktrim kasım 2021 son tarihli ama açılmamış. yine de kullanılabilir mi? Çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulak agrilari DAIMA, Gripal hastaliklarin sonunda olur.
2- Antibiyotik gerekirse: ates+agizda pis koku+ Dili kaplayan pas tabaksi olur. yazilarimi ve makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|