|
Barik oksijen ve yüksek polifenollü zeytinyağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merimeri ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2022 Saat 21:57 |
Hocam size danışmadan hiç bir şey yapmadım oğlum 10 yaşına gelene kadar sizin hayır dediğiniz hiç bir ilacı da kullanmadım çok da memnunum çok sağolun oğlum sayenizde sağlıklı büyüyebildi, şimdi de sorun bende, gastrit için doktorun biri barik oksijen önerdi çok faydasını görürsün dedi, diğer bir doktor da ilaçla tedavi olmaz yüksek polifenollü zeytinyağı bulursan düzenli kullanırsan geçer dedi size danışmadan hiç bişey yapmak istemedim bu iki konu hakkında düşünceniz benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; duzelene kadar, Famodin40, gunde 1 tane sabahlari alin. Oyle Turk uydurmasi abuk-subuk islerle de
ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|