|
Kulak Tıkanıklığı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esşi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak TıkanıklığıGönderim Zamanı: 26 Şub 2022 Saat 22:05 |
|
Kadir bey merhaba,
2016 Ağustos doğumlu oğlumuz 2 yaşından beri geniz etinden dolayı problemler yaşıyoruz doktorlara götürdük büyük bir geniz eti var alınması lazım dediler size sorduk ve sizin önerilerinizle bugünlere kadar geldik. Yani sf ve iliadin damla yapiyoruz neredeyse sürekli olarak bir kaç gün arayla. Özellikle grip olduğu zamanlarda tıkanmalar çok olduğunu da söylemiştik bununla beraber kulak tıkanıklıkları oluyor onunla ilgili de iliadin damla kullanmaya devam edin demiştiniz biz de devam ediyoruz. Kulak tıkanmaları uzun sürüyordu sonra normale dönüyordu ancak en son yazdan sonra Ekim gibi bir grip yaşadık kulakları tıkandı ve neredeyse 4 aydır ince sesleri duymuyor söylediklerimizi tekrar ettiriyor fısıltı halinde ona doğru konuştuğumuzda duymuyor bize bu süre çok uzun geldi. Biliyorum doktora gitsek sıvı var tüp takilmasi lazım antibiyotik kullanın diye bize bir sürü şey verecekler biz sadece sizi dinliyoruz doktora bile gitmiyoruz. Geniz etiyle ilgili gece uyumalarinda yavrumuz şekilden şekile giriyor nefes alacam diye siz ne diyorsunuz son duruma yani kulak tıkanıklığıyla ilgili doktora gitmemiz gerekir mi ? Ya da geniz etini aldirmak gerekir mi ?
Düzenleyen esşi - 26 Şub 2022 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2022 Saat 03:05 |
|
Meslek hayatim boyunca, bu sekilde KALICI bir hasar goren hasta gormedim.
Sabirli olun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|